Loading...
“E-Lite Belt 418Wh” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Union

E-Lite Belt 418Wh

€ 2.399,00 Laagste prijs opvragen
  • Uitgerust met krachtige Shimano middenmoter waarmee je altijd wind mee hebt. Inclusief 418Wh accu
  • Schoner, soepeler, sterker. De E-Lite is uitgevoerd met een riemaandrijving
  • De geïntegreerde verlichting springt automatisch aan zo gauw als je de E-Lite aanzet
  • Dikke banden die elke hobbel, drempel en stoeprand gladstijkt

We hebben zelfs een kleine wijziging aangebracht in Union Lite om er E-Lite van te maken. Geen van beide is vereist. Lite is een zeer goede fiets. De E-Lite heeft ook een slank aluminium frame en de H8 heeft een riemaandrijving. verschil? elektrische motor. En je ziet het bijna niet, maar je voelt het steeds meer. Schudden! Voor de E-Lite hebben we de motor en accu zo laag mogelijk geplaatst. Hierdoor ligt het zwaartepunt dichter bij het asfalt waardoor je scherpere bochten maakt dan shorttrack schaatsers Voorzien van een krachtige Shimano middenmotor die altijd wind in de rug geeft Voorzien van een 418Wh accu. De E-Lite heeft een schonere, soepelere en sterkere riemaandrijving. Zodra je de E-Lite inschakelt, gaat automatisch de ingebouwde verlichting aan. Dikke banden die elke hobbel, drempel en stoeprand gladstrijken.

Belangrijkste kenmerken

De Union E-Lite is een luxepaardje en dat zie je terug in de onderdelen waarmee hij is uitgerust. Zo vind je geen ketting maar een snaarstrakke riemaandrijving op de fiets. Praktisch onderhoudsvrij omdat je de riem niet hoeft te smeren en er dus ook niet snel zand of vuil aan blijft plakken. Zit er na een regenachtige rit toch wat vuiligheid op? Haal er een doek over en klaar is Kees.

Strak design zorgt ervoor dat je zowel achter als voren geen uitstekende lampen vindt op de Union E-Lite. Deze zijn namelijk netjes verwerkt in het frame en springen automatisch aan samen met de elektrische trapondersteuning.

Nederland is vlak, maar niet zonder hobbels en hindernissen. Gelukkig probeert de E-Lite die zo goed mogelijk voor je glad te strijken. Op de E-Lite vind je namelijk geen standaard 28, maar 27,5 inch wielen. Dat klink misschien niet als een gigantische verschil, maar dit merk je onmiddellijk als je op de fiets plaats neemt. Door dat kleine beetje hebben we de E-Lite namelijk kunnen uitrusten met extra dikke banden die voor extra comfortabele rit zorgen.

De Shimano E5000 motor is een hele lichte (2,5 kg) en stille motor. De motor is uitstekend geschikt voor in en om de stad. Prima geschikt dus voor woon-werk verkeer of je dagelijkse boodschappen.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Laagste prijs opvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Wielmaat 28inch
Versnellingen 8v
Type versnelling Naafversnelling
Merk versnelling Shimano
Merk Union

0 beoordeling voor E-Lite Belt 418Wh

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Garant Tweewielers logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.