“Omega X 504Wh” is toegevoegd aan je winkelwagen.
RIH

Omega X 504Wh

€ 3.199,00 Laagste prijs opvragen
  • RIH middenmotor 70Nm
  • Afneembaar display
  • Grote actieradius
  • Traploos schakelen
  • 28 kilo (incl. slot en batterij)
  • Led verlichting met USB aansluiting
  • Verstelbaar Ahead stuurpen
  • Fluent Welding Technology

De Omega X is net als onze andere E-Bikes geheel in eigen huis ontwikkeld. De krachtige RIH middenmotor (70nm) is mooi geïntegreerd in het frame. Het rijgedrag is bijzonder prettig door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. De extra krachtige motor kan ook in echt heuvelachtig gebied voldoende power leveren. De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van ruim 500Wh (36V x 14Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 70km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden zelfs een afstand van 150km. Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals batterij lading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Het display is gemakkelijk afneembaar en werkt als een startonderbreker. Alleen met uw eigen display(s) kan de fiets opstarten en batterij uitgenomen worden. Dat maakt diefstal van de fiets onaantrekkelijk. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneel dat direct naast het handvat op het stuur gemonteerd is, zodat beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma`s waaronder cruise control, en de power functie oproepen. Verder heeft de fiets een wandel-functie zodat deze met 3-km/u op eigen kracht met u “meeloopt”, ook bergop. De Omega X is voorzien van een Enviolo versnellingsnaaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de motor ingeschakeld is. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning. Dankzij de hydraulische schijfremmen kunt u de remkracht goed doseren met slechts weinig handkracht. Net als het frame is de monoschock voorvork ontwikkeld in eigen beheer. Deze heeft een gestroomlijnde uitstraling en zorgt voor een extra comfort. De omega X is voorzien van luxe lederen handvatten met foam kussentje voor ondersteuning en optimaal comfort van de handen. Het stiksel is met de hand gestikt en zorgt voor een chique look. De koplamp, die mooi geïntegreerd is in de voorvork, is voorzien van een standlicht dat aan blijft als de fiets stilt staat. Door de usb poort in de koplamp is het mogelijk om tijdens het fietsen de mobiele telefoon. Navigatie systeem of camera op te laden. Op alle onderdelen zit 3 jaar garantie, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Laagste prijs opvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Wielmaat 28inch
Versnellingen Trapl
Type versnelling Naafversnelling
Merk versnelling Enviolo
Merk Rih

0 beoordeling voor Omega X 504Wh

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Garant Tweewielers logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.