Loading...
“S-Pro 16-1” is toegevoegd aan je winkelwagen.
PUKY

S-Pro 16-1

€ 389,99 € 330,00 Laagste prijs opvragen
  • De schokbestendige poedercoating wordt in onze fabriek in Wülfrath aangebracht en zorgt voor een bijzonder lange levensduur van de PUKY S-Pro 16.
  • Er is ook een speciaal ontwikkeld kinderzadel aan boord. Het naadloze zadeldek zorgt voor comfort op korte en lange afstanden.
  • Dit zorgt ervoor dat de remkracht op een kindvriendelijke en gedoseerde manier wordt overgedragen. De PUKY S-Pro 16 is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en een lengte van 100 cm die onderweg sportief en eigentijds willen zijn.

Het ergonomische frame dient als de basisstructuur van de PUKY LS-PRO 16, die slechts een van de vele lichtgewicht aluminium componenten is. Zo zorgen de aluminium vork, aluminium crank en aluminium zadelpen voor verdere gewichtsbesparing. Ook de kettingkast is vervangen door de innovatieve HEBIE Chainlooper. De LS-PRO 16 weegt slechts 5,9 kg. PUKY heeft niet bespaard op veiligheid. Veiligheidsstuurgrepen, reflectorset en antislippedalen zijn uiteraard inbegrepen. De PUKY LS-PRO 16 kan ook de enige V-rem voor kinderen zijn die voldoet aan de normen tot nu toe. Dit zorgt ervoor dat de remkracht gecontroleerd en kindvriendelijk wordt overgebracht. De PUKY LS-PRO 16 is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en een lengte van 100 cm die sportief en up-to-date willen zijn op de weg. Ook is er een speciaal ontwikkeld kinderzadel aan boord. De naadloze zadeldeken zorgt voor comfort op korte en lange afstanden. De schokbestendige poedercoating wordt in onze fabriek in Wülfrath aangebracht en zorgt ervoor dat de PUKY LS-PRO 16 bijzonder duurzaam is.

Belangrijkste kenmerken

Aluminium heeft zich al lang bewezen als framemateriaal voor fietsen. Licht, robuust en roestvrij - drie essentiële voordelen die aluminium van staal onderscheiden. Al onze LS-PRO-modellen hebben een edel aluminium frame.

De zeer lichte aluminium vork ondersteunt het sportieve karakter van onze LS-PRO modellen met design en functie.

In onze LS-PRO-modellen hebben we 's werelds enige normconforme V-brake voor kinderen op de voor- en achterwielen geïnstalleerd. Dit zorgt voor een goede remwerking en garandeert een optimale dosering van de remkracht, zodat de piloot veilig tot stilstand komt. In tegenstelling tot conventionele V-brakes worden valpartijen door overmatig, abrupt remvermogen vermeden.

De lichtlopende naaf die wij gebruiken zorgt voor een optimaal afrolgedrag en is tevens voorzien van schokbestendige industriële kogellagers. Dit zorgt voor een lange levensduur en soepele rijeigenschappen

Ons speciaal ontwikkelde kinderzadel kenmerkt zich door zijn prettige ziteigenschappen. Een van de redenen hiervoor is de naadloze zachte zadeldeken, die druk en schuren op lange en korte afstanden vermijdt.

Om gewicht te besparen en toch het kind zo goed mogelijk te beschermen, hebben we gekozen voor de Chainlooper van HEBIE. Deze is volledig vergrendeld, loopt soepel en heeft een slank design. Uiteraard voldoet de HEBIE Chainlooper ook aan de wettelijk vereiste gaasbescherming.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Laagste prijs opvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Wielmaat 16inch
Type versnelling Singelspeed
Merk Puky

0 beoordeling voor S-Pro 16-1

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Garant Tweewielers logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.