Loading...

Bicycle shop The Hague

Garant Tweewielers is een fietsenwinkel in Den Haag met een breed aanbod van A-kwaliteit fietsen van bekende merken. Bij onze winkel vind je elektrische fietsen, stadsfietsen en meer. Onze leverings- en reparatieservice heeft een regionale dekking rondom Den Haag. Bezoek onze locatie of plan een proefrit via onze website.

Meer dan 100 modellen fietsen uitvoorraad leverbaar:
Bij Garant Tweewielers in Den Haag vind je een uitgebreide selectie van fietsmodellen voor zowel jong als oud, man en vrouw, en met verschillende budgetten. Onze collectie omvat elektrische fietsen, stadsfietsen, transportfietsen, moederfietsen, toerfietsen en meer van bekende merken als Batavus, Rih, Kalkhoff, Union, Sparta, etc. Kies uit onze hoogwaardige fietsen en vind jouw droomfiets.

Service gericht:
Garant Tweewielers in Den Haag is meer dan alleen een fietsenwinkel. Hier vind je niet alleen fietsen, maar ook een breed assortiment aan accessoires, zoals fietstassen, zadels, kettingsloten, kinderzitjes, etc. Onze winkel wordt bemand door ervaren en gekwalificeerde medewerkers die je graag vrijblijvend adviseren. Bezoek onze locatie in Den Haag of neem contact met ons op voor meer informatie.

Om dit te waarborgen bieden wij een uitgebreide service, waaronder gratis advies bij aankoop van fietsen en accessoires, optie haal- en brengservice voor een klein vergoeding en de mogelijkheid om je nieuwe fiets uit te proberen. Onze medewerkers in de fietsenwinkel in Den Haag zijn gediplomeerd en ervaren, en staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets voor jou. Maandag tot en met zaterdag zijn onze winkels geopend, dus neem gerust een bezoekje aan onze fietsenwinkel in Den Haag. We zorgen dat de koffie klaarstaat!

Als je op zoek bent naar een nieuwe fiets in Den Haag, dan ben je bij Garant Tweewielers aan het juiste adres. In onze fietsenwinkel vind je werkelijk elk model fiets dat je je kunt voorstellen, van elektrische fietsen tot stadsfietsen, transportfietsen en meer. Bovendien bieden we ook een uitgebreide service, zoals haal- en brengservice voor klein vergoeding en het uitgebreid laten adviseren bij aankoop.

Maar ook als je fiets in de problemen is en een reparatie nodig heeft, ben je bij Garant Tweewielers aan het juiste adres. Onze gediplomeerde medewerkers staan klaar om jou te helpen bij het oplossen van eventuele problemen en zorgen dat je snel weer op jouw fiets kunt stappen. Bezoek ons in Den Haag en laat je verrassen door de service die Garant Tweewielers biedt!

bij Garant Tweewielers in Den Haag hebben we een breed aanbod aan servicepakketten voor onze fietsen. Of je nu op zoek bent naar een simpele check-up, een jaarlijks onderhoudspakket of uitgebreide reparaties, wij bieden altijd een oplossing op maat. Onze ervaren en gediplomeerde medewerkers helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Laat ons weten wat je verwachtingen en wensen zijn, zodat wij jou kunnen voorzien van een passende service.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.