Loading...

Free Battery Upgrade

Welkom bij Garant Tweewielers, dé Batavus fietsenwinkel in Den Haag. Ben je op zoek naar een nieuwe elektrische fiets? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Tot en met 30 juni 2023 kun je bij ons namelijk profiteren van de Batavus Actieradius Actie. Bij aanschaf van een nieuwe Batavus E-bike ontvang je namelijk een gratis accu upgrade.

Onze fietsenwinkel aan de Laan van Meerdervoort 612 in Den Haag biedt een uitgebreide collectie Batavus E-bikes. Denk bijvoorbeeld aan de populaire Batavus Altura E-go, de comfortabele Batavus Finez E-go en de stoere Batavus Dinsdag E-go. Al onze fietsen zijn van topkwaliteit, hebben een eigentijds design en zijn voorzien van de nieuwste technologieën.

Met de Batavus Actieradius Actie vergroot je niet alleen je actieradius, maar ook het fietsplezier. Een betere accu zorgt ervoor dat je nog langer en verder kunt fietsen, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de batterijduur. Wanneer je bij ons een nieuwe Batavus E-bike aanschaft, profiteer je dus niet alleen van de voordelen van elektrisch fietsen, maar ook van een gratis accu upgrade.

Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies en om je te helpen bij het vinden van de perfecte fiets. Ook voor onderhoud en reparatie van je Batavus E-bike kun je bij ons terecht.

Kom dus snel langs in onze fietsenwinkel in Den Haag en profiteer nog tot en met 30 juni 2023 van de Batavus Actieradius Actie. Je vindt ons aan de Laan van Meerdervoort 612. Wij zien je graag verschijnen bij Garant Tweewielers!

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.