Loading...
“Lite Belt” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Union

Lite Belt

€ 999,00
Op zoek naar de ultieme fiets om de stadsjungle aan te pakken, dan is de Union Lite zeker ons hoogtepunt. Elk onderdeel is precies goed.

Op zoek naar de ultieme fiets om de stadsjungle aan te pakken, dan is de Union Lite zeker ons hoogtepunt. Elk onderdeel is precies goed. Een vederlicht frame maakt elke rit super soepel. De voor- en achterlichten zijn slim op de fiets gemonteerd. En het mooiste is dat je met hetzelfde kliksysteem de fiets naar wens kunt verlengen. Een drager nodig? Eenvoudig. Klik. fiets. Het is riem aangedreven. Trap hard en smeer je broek en handen niet in. Voorzien van riemaandrijving. Trap hard en smeer je broek en handen niet in. Geïntegreerde verlichting gaat automatisch aan zodra je gaat fietsen. Uniek en minimalistisch ontwerp. Alleen noodzakelijke dingen!
  • Uitgerust met riemaandrijving. Snaarstrak trappen en nooit meer smeer op je broek of handen.
  • De geïntegreerde verlichting gaat automatisch aan zodra je wegfietst.
  • Uniek en minimalistisch design. Alleen de essentials!
  • Uit te rusten met een bijpassende voordrager.

Belangrijkste kenmerken

De Union Lite is een luxepaardje en dat zie je terug in de onderdelen waarmee hij is uitgerust. Zo vind je geen ketting maar een snaarstrakke riemaandrijving op de fiets. Praktisch onderhoudsvrij omdat je de riem niet hoeft te smeren en er dus ook niet snel zand of vuil aan blijft plakken. Zit er na een regenachtige rit toch wat vuiligheid op? Haal er een doek over en klaar is Kees.

Strak design zorgt ervoor dat je zowel achter als voren geen uit-stekende lampen vindt op de Union Lite. Deze zijn namelijk netjes verwerkt in het frame en springen automatisch aan samen met de voorwiel.

Nederland is vlak, maar niet zonder hobbels en hindernissen. Gelukkig probeert de Lite die zo goed mogelijk voor je glad te strijken. Op de Lite vind je namelijk geen standaard 28, maar 27,5 inch wielen. Dat klink misschien niet als een gigantische verschil, maar dit merk je onmiddellijk als je op de fiets plaats neemt. Door dat kleine beetje hebben we de Lite namelijk kunnen uitrusten met extra dikke banden die voor extra comfortabele rit zorgen.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Laagste prijs opvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Wielmaat 28inch
Versnellingen 8v
Type versnelling Naafversnelling
Merk versnelling Shimano
Merk Union

0 beoordeling voor Lite Belt

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.