Stadsfietsen

stadsfietsen
stadsfietsen

Een stadsfiets aanschaffen in Den Haag

De stadsfiets is een van de populairste fietsen. Zeker in Den Haag! Snel en gemakkelijk door de stad rijden, bijna iedereen doet het. Een tram met vertraging, een omleiding of een file? Pak de fiets. Dat is sportief en je bent snel op tijd ter plaatse!

Veel van de klanten van Garant Tweewielers zien in de stadsfiets de ideale fiets voor een snelle rit in Den Haag. Naar het centrum of juist naar de wijken. Even snel boodschappen doen of gewoon ’s ochtends naar je werk en aan het einde van de middag weer naar huis. Stadsfietsen zijn uitermate geschikt voor zowel dagelijks als recreatief gebruik. Ook voor een ontspannen tochtje naar het strand in Scheveningen, naar het Westland of naar de grote parken in en rondom de stad, u pakt gewoon uw betrouwbare stadsfiets!

Garant Tweewielers heeft de voordelen van onze stadsfietsen voor u op een rijtje gezet.

 • Fantastische rijeigenschappen

 • Ultiem comfort voor ritten in de stad en daarbuiten

 • Snel en sportief naar uw bestemming

 • Stijlvol design met afgewogen kleurstelling

 • Tot in de details luxe afgewerkt

 • Onderhoudsarm, vanwege de sublieme afwerking en het robuuste karakter
 • Wij hebben een compleet assortiment stadsfietsen. Zowel voor mannen als voor vrouwen en in alle prijsklassen. De populariteit van de stadsfiets zorgt ervoor dat er heel veel variaties mogelijk zijn. Kiest u voor trendy? Of voor stoer en sportief? Uiterlijk en design bepaalt uzelf. Er zijn diverse kenmerken en specificaties. Geen, een paar of veel versnellingen bijvoorbeeld. Een verende of een vaste voorvork. Alles kan. Kom langs in de showroom van Garant Tweewielers in Den Haag en we overleggen graag met u wat het beste bij u past. De stadsfiets is een betrouwbare partner en de keuze is aan u.

  Omdat stadsfietsen een gesloten kettingkast hebben, is deze goed beschermd tegen de omstandigheden. Weer, vuil en stof hebben geen invloed. Door de verstelbare stuurpen navigeert u makkelijker door het verkeer. De geveerde zadelpen zorgt voor extra comfort.

  Dit zijn onze merken. Kom vooral langs in de showroom van Garant Tweewielers in Den Haag en kijk zelf. Met een stadsfiets van Garant Tweewielers rijdt u onbezorgd, snel en efficiënt door Den Haag!

  batavus
  rih
  union
  vsf
  © Copyright 2015 - 2020 Garant Tweewielers - Website door Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag | Privacy Statement