Tourfietsen

tourfietsen
tourfietsen

Tourfiets aanschaffen in Den Haag

De opkomst van de toerfiets is niet meer tegen te houden en terecht! Door het sportieve design en de vele mogelijkheden kiezen steeds meer mensen voor een toerfiets van Garant Tweewielers. Deze sportievere stadsfiets is gemaakt voor het fietsen van langere afstanden en is geschikt voor alle omstandigheden. Werkt u in Den Haag en gaat u op de fiets naar uw werk? Dan weten wij een passende toerfiets voor u te vinden!

Het frame van een toerfiets heeft een grote wielbasis en is steviger dan dat van een stadsfiets. Het geheel moet stevig genoeg zijn om veilig lange afstanden af te kunnen leggen. In de stad, of op het platteland. Op de toerfiets is ruimte voor voldoende bagage. Overal op het frame bevinden zich speciale bevestigingspunten waarmee je bagage kunt vervoeren op de toerfiets.

U heeft bij ons de keuze uit verschillende modellen toerfietsen. Moderne toerfietsen kenmerken zich doordat de voorvork soms geveerd om de wielen en het frame zit. Om de berijder te beschermen tegen plotselinge schokken, bijvoorbeeld door een ongelijk wegdek of een onverwachte manoeuvre.

In vergelijking met de stadsfiets is de toerfiets niet alleen steviger, maar ook lichter en er bevinden zich meer versnellingen op.

Tegenwoordig worden frames van toerfietsen vervaardigd van chroom-molybdeenstaal, aluminium of koolstof. Deze materialen zijn veel lichter dan het voorheen gangbare standaardstaal, terwijl ze toch sterk genoeg zijn om een volledig bepakte fiets te ondersteunen. U fietst daardoor makkelijker door de stad. Bovendien biedt een stalen frame een langere levensduur. De materialen zijn eenvoudig in reparatie en duurzaam.

Een toerfiets van Garant Tweewielers in Den Haag staat voor sportiviteit, elegantie en duurzaamheid!

Dit zijn onze merken. Kom vooral langs in de showroom van Garant Tweewielers in Den Haag en kijk zelf. Met een toerfiets van Garant Tweewielers bent u sportief onderweg!

batavus
kalkhoff
vsf
© Copyright 2015 - 2020 Garant Tweewielers - Website door Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag | Privacy Statement