Transport Fiets

transportfietsen
transportfietsen

Transportfietsen zijn ideaal in Den Haag

Transportfietsen zijn helemaal in. Zeker in Den Haag! Zowel bij de schoolgaande jeugd als bij volwassenen. De transportfiets wordt gezien als modern en trendy. Wil je meegaan met de tijd en de blits maken? Dan is een transportfiets de beste oplossing voor jou!

Stoer en oerdegelijk. Transportfietsen gaan al lange tijd mee. De huidige opkomst ervan is te verklaren door het robuuste model en de praktische bagagedrager aan de voorkant. Dat noemen we ook wel de voordrager. Transportfietsen hebben een facelift ondergaan en zijn voorzien van de laatste technische snufjes en gemakken.

We zien ze steeds vaker rijden in Den Haag. De transportfiets is helemaal in. Het is een stevige fiets en het voelt daardoor in de omgang wel eens zwaarder aan dan doorsnee fietsen. Maar door het implementeren van de nieuwste technieken is de wendbaarheid en het gebruiksgemak van transportfietsen enorm toegenomen.

Trend en functionaliteit komen samen in de hedendaagse transportfiets. Je neemt makkelijk zware boekentassen mee. Een goed gevulde boodschappentas? Geen probleem met een transportfiets van Garant Tweewielers uit Den Haag!

Vanwege de populariteit zijn er ontzettend veel mogelijkheden met onze transportfietsen. Denk aan kleur, opties en afmontage. Uw transportfiets is niet alleen trending topic, maar ook nog eens uniek!

Transportfietsen zijn dus prima te gebruiken als schoolfiets, maar ook voor drukke vaders en moeders die geregeld spullen meenemen. Je ziet transportfietsen dan ook vaak voorzien van een krat of een mand voorop. Dat maakt het fietsen niet zwaarder en brengt een hoop extra gemak.

 

Even de voordelen op een rij:

 • De voordrager kan tot 15 kilo bagage aan.

 • Er zit stuurvergrendeling op. Het stuur klapt niet om. De zware tassen blijven zitten en je kunt eenvoudig een krat of bv een kinderzitje monteren.

 • Door de tweepootstandaard is de transportfiets stabiel en blijft deze recht staan.

 • Ook op de achterdrager van de transportfiets kan een kinderzitje worden gemonteerd. De maximale belastbaarheid bedraagt 25 kilo en er is ruimte voor twee fietstassen met een totale inhoud van 67 liter.
 • Dit zijn onze merken. Kom vooral langs in de showroom van Garant Tweewielers in Den Haag en kijk zelf. Met een transportfiets van Garant Tweewielers rijdt u stoer, trendy en met alles wat u nodig heeft door de stad!

  batavus
  sparta
  © Copyright 2015 - 2020 Garant Tweewielers - Website door Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag | Privacy Statement