Vakantiefietsen

vakantiefietsen
vakantiefietsen

Ga goed op reis met een vakantiefiets

Fietsvakanties zijn mateloos populair. Zowel in Nederland als in het buitenland. Ga goed voorbereid op reis en zorg ervoor dat je vakantiefiets helemaal in orde is! Dat voorkomt een hoop gedoe waar je niet op zit te wachten als je onbezorgd vakantie viert.

De vakantiefiets is speciaal ontworpen om fietsvakanties mee te maken. Garant Tweewielers in Den Haag heeft een uitgebreid assortiment van absolute topmerken. Wij adviseren u graag persoonlijk.

Waar u op moet letten bij de aanschaf van een vakantiefiets? De hoogte van het zadel en de afstand van het zadel tot het frame. Een vakantiefiets heeft een steviger frame. Er kan namelijk meer bagage worden meegenomen op de vakantiefiets in verhouding tot andere fietsen.

Extra versnellingen en meerdere bidonhouders zijn andere aspecten die een vakantiefiets, die vroeger ook wel trekkingfiets heette, bijzonder geschikt maken voor dagelijkse lange tochten.

De vakantiefiets vinden wij met recht een speciale fiets, die zich nadrukkelijk onderscheidt van mountainbikes, racefietsen en hybrides vanwege het stijve frame, de sterke wielen, twee stevige bagagedragers, goede en slijtvaste onderdelen, een rustiger stuurgedrag en een comfortabele zithouding.

Let bij de aanschaf vooral op dat er voldoende bagagepunten zijn. Bij een fietsvakantie neemt u vaak toch meer bagage mee dan u denkt. Geen zorgen want de vakantiefietsen van Garant Tweewielers zijn daarop berekend.

Wij stemmen zadel, stuur en pedalen op u af voor de optimale fietshouding. Daarbij kijken we ook naar belangrijke aspecten zoals: hoeveel tassen neemt u mee? Welk terrein gaat u de vakantiefiets overheen sturen? Bergachtig of vlak, dat maakt verschil voor de afstelling. We stellen het aandrijfsysteem van uw vakantiefiets daarop in. Wij kunnen u aangeven hoe om te gaan met de versnellingen en welke het beste passen bij uw fietsvakantie. Uiteraard dienen de banden van uw vakantiefiets geschikt te zijn voor het type ondergrond.

Dit zijn onze merken. Kom vooral langs in de showroom van Garant Tweewielers in Den Haag en kijk zelf. Met een vakantiefiets van Garant Tweewielers beleeft u gegarandeerd een geweldige fietsvakantie!

kalkhoff
vsf
© Copyright 2015 - 2020 Garant Tweewielers - Website door Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag | Privacy Statement