Loading...
“Maleo” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Huyser

Maleo

€ 3.699,00
De Huyser Maleo elektrische fiets is een opmerkelijke verschijning in de wereld van e-bikes. Met zijn stijlvolle ontwerp en geavanceerde functies biedt deze fiets een unieke rijervaring voor zowel stadsverplaatsingen als avontuurlijke tochten.

De Huyser Maleo elektrische fiets is een opmerkelijke verschijning in de wereld van e-bikes. Met zijn stijlvolle ontwerp en geavanceerde functies biedt deze fiets een unieke rijervaring voor zowel stadsverplaatsingen als avontuurlijke tochten. Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief voor woon-werkverkeer of gewoon wilt genieten van ontspannen fietstochten in de natuur, de Huyser Maleo is een uitstekende keuze. Een van de meest opvallende kenmerken van de Huyser Maleo is zijn strakke en moderne frame. Het frame is gemaakt van hoogwaardig aluminium, waardoor het zowel duurzaam als lichtgewicht is. Dit zorgt voor een comfortabele en wendbare rijervaring, ongeacht het terrein waarop je fietst. De Huyser Maleo is uitgerust met een krachtige elektrische motor die je ondersteunt tijdens het trappen. Met verschillende ondersteuningsniveaus kun je de mate van ondersteuning aanpassen aan jouw voorkeur en de omstandigheden van je rit. Of je nu een extra boost nodig hebt op een steile helling of gewoon wat snelheid wilt maken op een vlakke weg, de Huyser Maleo staat altijd voor je klaar. Een ander hoogtepunt van de Huyser Maleo is de geïntegreerde accu. Deze accu is mooi weggewerkt in het frame, waardoor de fiets een gestroomlijnde uitstraling heeft. Bovendien heeft de accu een indrukwekkend bereik, zodat je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen. Het bedieningspaneel van de Huyser Maleo is eenvoudig en intuïtief. Met een overzichtelijk display kun je belangrijke informatie zoals snelheid, afstand en batterijniveau in één oogopslag bekijken. Daarnaast zijn er handige extra functies, zoals een USB-poort om je mobiele apparaten op te laden tijdens het fietsen. Wat betreft comfort is de Huyser Maleo voorzien van hoogwaardige componenten. De fiets is uitgerust met vering in de voorvork en zadelpen, waardoor schokken en trillingen op hobbelige wegen worden verminderd. Dit zorgt voor een soepele en aangename rit, zelfs op ruwere ondergronden. Veiligheid staat ook hoog op de agenda bij de Huyser Maleo. De fiets is uitgerust met krachtige hydraulische schijfremmen, die zorgen voor betrouwbare remprestaties in alle weersomstandigheden. Daarnaast is de fiets voorzien van geïntegreerde verlichting, zodat je altijd goed zichtbaar bent, zelfs in het donker. Kortom, de Huyser Maleo elektrische fiets combineert stijl, prestaties en comfort in één indrukwekkend pakket. Of je nu een stadsfietser bent die efficiënt door het verkeer wil manoeuvreren of een avontuur
  • Stijlvol ontwerp: De fiets heeft een strak en modern frameontwerp dat zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.
  • Hoogwaardig aluminium frame: Het frame is gemaakt van duurzaam en lichtgewicht aluminium, waardoor de fiets stabiel en wendbaar is.
  • Krachtige elektrische motor: De Huyser Maleo is uitgerust met een krachtige elektrische motor die je tijdens het trappen ondersteunt, waardoor je gemakkelijk lange afstanden kunt afleggen en heuvels kunt beklimmen.
  • Verschillende ondersteuningsniveaus: Je kunt de mate van ondersteuning aanpassen aan jouw voorkeur en de omstandigheden van je rit, dankzij de verschillende beschikbare ondersteuningsniveaus.
  • Geïntegreerde accu: De accu is mooi weggewerkt in het frame van de fiets en biedt een indrukwekkend bereik, zodat je lang kunt fietsen zonder te hoeven opladen.
  • Intuïtief bedieningspaneel: Het bedieningspaneel is eenvoudig te gebruiken en geeft belangrijke informatie weer, zoals snelheid, afstand en batterijniveau.
  • Comfortabele vering: De Huyser Maleo is uitgerust met vering in de voorvork en zadelpen, waardoor schokken en trillingen op oneffen terrein worden verminderd en je een soepele rit hebt.
  • Hydraulische schijfremmen: De fiets is voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen die betrouwbare remprestaties bieden, zelfs in slechte weersomstandigheden.
  • Geïntegreerde verlichting: De fiets heeft geïntegreerde verlichting voor betere zichtbaarheid en veiligheid, vooral tijdens het fietsen in het donker.
  • Extra functies: De Huyser Maleo kan ook extra functies bevatten, zoals een USB-poort om je mobiele apparaten op te laden tijdens het fietsen.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Laagste prijs opvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Wielmaat 28"
Versnellingen Trapl
Type versnelling Naafversnelling
Merk versnelling Enviolo
Merk Huyser

0 beoordeling voor Maleo

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.