Loading...
“RIH Z-800” is toegevoegd aan je winkelwagen.
RIH

Z-800

€ 1.499,00
Heren
Ivoor Glans
56cm

Omschrijving

Op zoek naar een hoogwaardige toerfiets in Den Haag? Garant Tweewielers, dé toonaangevende fietsenwinkel in Den Haag, presenteert met trots de Rih Z-800, een paradepaardje voor iedereen die overweegt een fiets te kopen in Den Haag. Deze dynamische toerfiets is een perfecte keuze voor fietsliefhebbers die een combinatie van stijl, comfort en prestatie zoeken. De Rih Z-800, beschikbaar bij Garant Tweewielers in Den Haag, staat bekend om zijn lichtgewicht en wendbaarheid, waardoor hij een ideale keuze is voor zowel stadsritten als langere tochten. Als u op zoek bent naar een fiets in Den Haag die zowel sportief als efficiënt is, dan is de Rih Z-800 een uitstekende optie. Deze fiets, aangeboden door uw vertrouwde fietsenmaker in Den Haag, is uitgerust met de geavanceerde Shimano Deore Hollowtech groep met 30 versnellingen. Dit zorgt voor een soepele rij- en schakelervaring, ideaal voor het fietslandschap van Den Haag. De luxe lederen handvatten met geïntegreerd schuimkussen verzekeren u van comfort tijdens uw ritten, terwijl het handgestikt stiksel een chique uitstraling geeft. Bij Garant Tweewielers, uw expert in fiets reparatie in Den Haag, begrijpen we het belang van duurzaamheid en technologie. Daarom is de Rih Z-800 voorzien van een geïntegreerde koplamp met standlicht en een handige USB-poort voor het opladen van apparaten, een must-have voor de moderne fietser in Den Haag. Elk aspect van de Rih Z-800, nu verkrijgbaar bij Rih Den Haag, is zorgvuldig ontworpen voor uw rijcomfort en veiligheid. Van de brede Schwalbe Supreme banden die zorgen voor optimale grip tot de krachtige hydraulische Magura remmen, elke rit belooft een veilige en plezierige ervaring. Of u nu een fiets wilt kopen in Den Haag of op zoek bent naar betrouwbare fiets reparatie, Garant Tweewielers staat voor u klaar. Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf waarom de Rih Z-800 de perfecte keuze is voor fietsliefhebbers in Den Haag.

  • Lichtgewicht en Wendbaar: Een opvallend laag gewicht voor een elektrische fiets, wat zorgt voor uitstekende wendbaarheid.
  • Geavanceerde Versnelling: Voorzien van een Shimano Deore Hollowtech groep met 30 versnellingen voor een soepele rijervaring.
  • Comfort en Luxe: Luxe lederen handvatten met geïntegreerd schuimkussen en elegante stiksels voor extra comfort en stijl.
  • Innovatieve Technologie: Geïntegreerde koplamp met standlicht en USB-poort voor gebruiksgemak en veiligheid.
  • Hoogwaardige Onderdelen: Brede Schwalbe Supreme banden en krachtige hydraulische Magura remmen, gecombineerd met een gestroomlijnd ontwerp.

Belangrijkste kenmerken

Door de montage van een vaste voorvork ontstaat, mede door het lagere gewicht, een uiterst licht en sportief fietsgedrag. De vork is in eigen beheer ontwikkeld, het is uniek dat de hydraulische rem perfect geïntegreerd is. Zo ontstaat een strak en aerodynamisch geheel.

De Z-800 is uitgerust met de complete Deore schakelgroep. Dit staat borg voor veel rendement en uiterst soepel schakelen. Er wordt gekozen voor complete Shimano groepen omdat alleen dan alle onderdelen precies op elkaar zijn afgestemd met het best mogelijke rij- en schakelgedrag.

De moderne LED-achterlichten worden gevoed door batterijen. De koplamp is aangesloten op een naafdynamo en heeft een automatische dag- en nachtrijverlichting. De koplamp is tevens voorzien van een USB aansluiting.

De Z-800 is voorzien van een verstelbare Ahead stuurpen. Deze garandeert een optimale zithouding en veel rendement door de hoge torsiestijfheid.

De Shimano Deore versteller is elegant afgewerkt. Snel en eenvoudig op- of terug schakelen is geen enkel probleem. Alles is er aan gedaan om een zo comfortabel mogelijk rijgedrag te bereiken, mede door de keuze van luxe materialen, zoals handgemaakte lederen handvatten met polsondersteuning.

De Z-800 is afgemonteerd met Simano Deore HOLLOWTECH. Dit is een uiterste lichte, holle crankarm die ook zijn stijfheid behoudt voor maximale trapefficiëntie. Als het gaat om betrouwbaarheid, licht fietsen en snel schakelen, heeft de Shimano Deore groep zijn sporen ruimschoots verdiend.

Dankzij de hoogwaardige Magura hydraulische remmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. Zowel de voor- als de achterrem is hydraulisch uitgevoerd.

De fraai vormgegeven koplamp met LED techniek is zeer efficiënt, veel licht gekoppeld aan een laag stroomverbuik. De lamp is tevens voorzien van een USB aansluiting zodat u diverse elektronische apparaten kunt opladen op de fiets, denk hierbij aan navigatie of een telefoon.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Laagste prijs opvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Kleur Ivoor Glans

0 beoordeling voor Z-800

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.