Loading...

Bicycle insurance

Fietsen. Naar buiten. Genieten van de rust, de natuur, de ruimte en het weer. Frisse lucht en gezonde energie. Of het nu in uw vrije tijd is of de dagelijkse route naar uw werk of school. Sluit vandaag nog een verzekering af voor uw stadsfiets, uw e-bike of uw tweedehands gekochte fiets en u bent direct optimaal verzekerd!

De Kingpolis fietsverzekering

Met de door de Consument als best geteste fietsverzekering van Kingpolis is uw fiets goed verzekerd tegen schade en diefstal. Net als in 2016 komen de doorlopende fietsverzekeringen van Kingpolis ook in de test van 2018 als Beste uit de Test! De Consumentenbond ziet het als pluspunt dat Kingpolis bij diefstal of een total loss schade van de fiets tot 5 jaar na aankoop nog de nieuwwaarde vergoedt. De eerste 3 jaar vergoedt Kingpolis zelfs, tot 4% per jaar, een eventuele prijsstijging van de fiets. Een ander pluspunt is dat in de Casco Compleet-dekking (diefstal en beschadiging) standaard een ongevallenverzekering, verhaalsrechtsbijstand én Europese pechhulp zit. De looptijd van de verzekering bedraagt maximaal 60 maanden. De fietsverzekering van Kingpolis is alleen af te sluiten wanneer u in Nederland woont.

Goed verzekerd tegen diefstal

De fietsverzekering van Kingpolis keert altijd uit in natura. Dit betekent dat u, wanneer uw fiets is gestolen, een nieuwe fiets mag uitzoeken. Hierbij wordt geen afschrijving gehanteerd maar wordt zelfs rekening gehouden met een prijsstijging van de fiets van 4% gedurende de eerste drie jaar van de verzekering. Bij diefstal van uw fiets betaalt u geen eigen risico.

Goed verzekerd tegen cascoschade

Is uw stadsfiets of elektrische fiets beschadigd? Dan repareert Garant Tweewielers uw fiets zo snel mogelijk en vergoedt Kingpolis de kosten. Als de kosten van de reparatie te hoog zijn of als uw fiets niet meer gerepareerd kan worden krijgt u een nieuwe fiets. Hierop wordt geen afschrijving berekend! Zo kunt u snel weer relaxed fietsen!

Voorwaarden

Bij uw polis van Kingpolis horen uitgebreide polisvoorwaarden, deze kunt u hieronder downloaden. 
Heeft u nog geen verzekering maar wel vragen? Neem dan contact op met ons:
Telefoon: 070 – 780 9 780
E-mail: [email protected]

Algemene voorwaarden van Kingpolis

Verzekeringskaart (IPID)

Hieronder kunt u de Verzekeringskaart (IPID) downloaden. 
Deze IPID geeft alleen een samenvatting van de verzekering.

In de polisvoorwaarden staat uitgebreid waarvoor iemand wel en niet is verzekerd.

Verzekeringskaart - IPID - Kingpolis

Premie berekenen

Kies hieronder wat voor soort fiets u wil verzekeren. Vervolgens vult u de waarde van uw fiets in en de postcode waar u woont. 
U krijgt vervolgens de premies te zien voor de verschillende dekkingen. Indien gewenst kunt direct zelf uw fietsverzekering afsluiten.

Uw stadsfiets verzekeren?

Uw e-bike verzekeren?

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.