PUKY

Wij geloven hierin en deze zin vormt de basis voor ons handelen. Kinderen met heldere ogen en vol zelfvertrouwen, is onze motivatie en de reden voor onze passie om producten te maken voor opgroeiende kinderen. PUKY ondersteunt al meer dan 70 jaar helden van de weg en helpt kinderen om hun omgeving zelfstandig te ontdekken met onze voertuigen, terwijl we tegelijkertijd de fysieke ontwikkeling ondersteunen.

Zo is PUKY al tientallen jaren betrokken bij het creëren van mooie jeugdherinneringen. PUKY GmbH & Co. KG werd in 1949 in Düsseldorf opgericht onder de naam PUCK. In die tijd werden aanvankelijk vooral ballonscooters geproduceerd, later kwamen er kinderfietsen, loopfietsen en jeugdfietsen op de markt. Na een handelsmerkgeschil met de firma PUCH werd PUCK in 1956 PUKY en produceert sindsdien onder deze naam speciaal voor kinderen ontworpen voertuigen. 1960 was de grote verhuizing van Düsseldorf naar Wülfrath, waar het bedrijf sindsdien is gevestigd.

Inmiddels zijn er ongeveer 120 PUKY-medewerkers in dienst die hier tot op de dag van vandaag hoogwaardige kindervoertuigen van staal en aluminium ontwikkelen, ontwerpen en produceren. Naast de 120 medewerkers op het hoofdkantoor zijn er meer dan 500 medewerkers in fabrieken voor mensen met een beperking, die de voertuigen vakkundig monteren en inpakken. PUKY ziet zichzelf niet alleen als een rendementsgericht bedrijf, maar is zich ook bewust van haar bijzondere verantwoordelijkheid richting de samenleving. Dit is ook de reden waarom er al meer dan 40 jaar nauw wordt samengewerkt met fabrieken voor mensen met een handicap. Alle PUKY-medewerkers en vooral onze kleine klanten maken PUKY tot wat het nu is: een modern bedrijf met een sterk waardesysteem.

Bij PUKY zijn we betrouwbaar en verantwoordelijk, maar ook gepassioneerd en moedig in wat we doen.

S-Pro 16-1

S-Pro 16-1

  • Gewicht: 5.9 kg
  • Aantal versnellingen: 1v
  • Type versnelling: Singelspeed
€ 389,99 € 299,00
R03

R03

  • Gewicht: 4.3 kg
€ 104,99 € 90,00