Loading...

Haal en brengservice

Wij helpen u graag met onze haal en breng service.

Bij Garant Tweewielers begrijpen we hoe belangrijk uw fiets voor u is, en we streven ernaar om ervoor te zorgen dat deze altijd in topconditie verkeert. Als u uw fiets voor reparatie bij ons heeft achtergelaten, kunt u erop vertrouwen dat onze ervaren monteurs deze met de grootste zorg zullen behandelen. Als uw fiets klaar is voor ophaling, zullen we u op de hoogte stellen via een Whatsapp bericht. U kunt de fiets dan op komen halen bij onze werkplaats. Maar wist u dat wij ook een ophaal- en bezorgservice aanbieden voor uw gemak?

Als u geen tijd of gelegenheid heeft om uw fiets op te halen, kunt u gebruik maken van onze ophaalservice. Wij komen uw fiets dan bij u thuis ophalen na 18:00 uur wanneer u thuis bent. Onze chauffeur zal zorgen voor een veilig transport van uw fiets naar onze werkplaats, waar onze monteurs ermee aan de slag gaan. Zodra uw fiets gerepareerd is, bieden we u ook de mogelijkheid om deze terug te brengen naar uw huis. Onze bezorgservice zorgt ervoor dat uw fiets veilig en in goede staat bij u wordt afgeleverd. Zo kunt u zonder zorgen weer op uw fiets stappen en genieten van de vrijheid en mobiliteit die uw tweewieler u biedt. Bij Garant Tweewielers streven we er altijd naar om de beste service te bieden aan onze klanten. Onze ophaal- en bezorgservice is slechts een van de vele manieren waarop we ons inzetten om het leven van onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw fietsreparatie en -onderhoud.

HAAL EN BRENG SERVICE:

Bij Garant Tweewielers bieden wij onze ophaal- en bezorgservice aan voor alle soorten fietsreparaties. Of het nu gaat om kleine reparaties zoals een lekke band, een gebroken sleutel of het vervangen van ketting en tandwiel, of grotere reparaties zoals het uitvoeren van een servicebeurt of het herstellen van een fietsongeval, wij halen uw fiets graag bij u op en brengen deze na reparatie weer bij u terug. Onze ophaal- en bezorgservice is bedoeld om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken om uw fiets te laten repareren en te onderhouden. U kunt erop vertrouwen dat onze ervaren monteurs uw fiets met de grootste zorg behandelen, ongeacht welk type reparatie nodig is.

Bij Garant Tweewielers bieden wij onze ophaal- en bezorgservice aan in de regio's;

 • Den Haag
 • Rijswijk
 • Voorburg
 • Leidschendam
 • De Lier
 • 's-Gravenzande
 • Honselersdijk
 • Kwintsheul
 • Maasdijk
 • Monster
 • Naaldwijk
 • Poeldijk
 • Ter Heijde
 • Wateringen
 • Maassluis
 • Vlaardingen
 • Schiedam
 • Delft
 • Zoetermeer
 • Wassenaar
 • Katwijk
 • Leiden
 • Leiderdorp

Bij het bepalen van de kosten van onze ophaal- en bezorgservice spelen verschillende factoren een rol. Een van de belangrijkste factoren is de afstand tussen uw locatie en onze werkplaats. Om het tarief voor onze ophaal- en bezorgservice te bepalen, hebben we de regio's ingedeeld in twee categorieën: regio 1 en regio 2.

Regio 1 omvat locaties die binnen een straal van 10 kilometer van onze werkplaats vallen. Als u zich in regio 1 bevindt en gebruik wilt maken van onze ophaal- en bezorgservice, zullen de kosten voor de service lager zijn dan voor locaties die verder weg zijn.

Regio 2 omvat locaties die binnen een straal van 20 kilometer van onze werkplaats vallen. Als u zich in regio 2 bevindt en gebruik wilt maken van onze ophaal- en bezorgservice, zullen de kosten voor de service iets hoger zijn dan voor locaties die zich in regio 1 bevinden.

Hoewel de kosten voor onze ophaal- en bezorgservice afhankelijk zijn van de afstand tot onze werkplaats, Bovendien is onze ophaal- en bezorgservice bedoeld om uw leven gemakkelijker te maken, zodat u tijd en moeite kunt besparen bij het repareren en onderhouden van uw fiets.

Haal -/ Breng Service Regio 1 (0-10km): €20,00 

Haal -/ Breng Service Regio 2 (11-20km): €25,00 

Transparant:

Bij Garant Tweewielers hechten we veel waarde aan het volledig informeren van onze klanten over de kosten van elke reparatie voordat we aan de slag gaan. Om deze reden stellen we altijd eerst een offerte op voordat we de reparatie starten.

Wanneer we uw fiets voor reparatie hebben opgehaald, zal onze ervaren monteur een grondige inspectie uitvoeren om de oorzaak van het probleem te achterhalen en vast te stellen welke onderdelen gerepareerd of vervangen moeten worden. Op basis van deze inspectie zullen wij een gedetailleerde offerte opstellen waarin we een overzicht geven van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd en de kosten die daaraan verbonden zijn.

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, zullen wij beginnen met de reparatie en zorgen we ervoor dat uw fiets snel en vakkundig wordt gerepareerd. Mocht u niet akkoord gaan met de offerte, dan zullen wij de fiets terugbrengen en zullen alleen de kosten van de haal- en brengservice in rekening worden gebracht.

Met onze offertes kunt u er zeker van zijn dat u niet voor verrassingen komt te staan en dat u volledige controle heeft over de kosten van de reparatie. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze tarieven en willen ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met de kwaliteit van ons werk en de prijs die daarvoor wordt gevraagd.

Als u meer informatie wilt over onze offertes of als u een specifieke reparatie wilt laten uitvoeren en een kostenbegroting wilt hebben, kunt u gerust een kijkje nemen bij de werkplaats voor de specifieke reparatiekosten.

Voor meer informatie kunt u het beste contact met ons opnemen via e-mail op [email protected] of via telefoon op 070 - 780 9 780. Als u liever een bericht stuurt via WhatsApp, kunt u ons ook bereiken op hetzelfde nummer of ons contactformulier op de website.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.