Loading...

Ontdek onze Leenfietsen en Service bij Garant Tweewielers in Den .

Bij Fietsenwinkel Den Haag, Garant Tweewielers, zetten we service hoog in het vaandel. Ontdek onze uitstekende reparaties en klantenservice, samen met handige leenfietsen. We begrijpen hoe belangrijk uw fiets voor u is, daarom bieden we hoogwaardige leenfietsen om u mobiel te houden, zelfs tijdens reparaties aan uw tweewieler.

Voor klanten die hun fiets bij ons brengen voor reparatie, hebben we een handige vloot leenfietsen beschikbaar. Met deze leenfietsen kunt u uw dagelijkse ritten voortzetten terwijl wij uw fiets deskundig onderhouden. Maar dat is niet alles. Als u een fiets hebt gekocht bij Fietsenwinkel Den Haag, Garant Tweewielers, en ons servicepakket hebt gekozen met leenfiets optie, krijgt u de leenfiets zelfs gratis!

Onze leenfietsen zijn van topkwaliteit en zorgen voor een soepele rit. Ontdek onze elektrische fietsen van Kalkhoff met betrouwbare Bosch middenmotoren, waardoor u moeiteloos door Den Haag kunt navigeren. Voor degenen die de voorkeur geven aan gewone fietsen, bieden we lichte en goed uitgeruste modellen van Union, met handige versnellingen om aan al uw behoeften te voldoen.

Zelfs als u ons servicepakket zonder de leenfiets optie hebt, hoeft u zich geen zorgen te maken. We willen ervoor zorgen dat onze klanten mobiel blijven, daarom bieden we 50% korting op het huurtarief van onze leenfietsen buiten het servicepakket. Op deze manier hopen we uw dagelijkse routines en activiteiten zo min mogelijk te verstoren.

Bij Fietsenwinkel Den Haag, Garant Tweewielers, willen we ervoor zorgen dat u altijd kunt blijven genieten van uw fietstochten, ongeacht de situatie. Onze leenfietsen zijn er om u te helpen mobiel te blijven en te genieten van de vrijheid van het fietsen, zelfs als uw eigen fiets even niet beschikbaar is. We staan altijd voor u klaar om u de beste service te bieden. Ontdek vandaag nog onze leenfietsen bij Fietsenwinkel Den Haag, Garant Tweewielers, uw partner voor fietsplezier!

Garant Tweewielers biedt de beste service en leenfietsen!

Bent u op zoek naar een betrouwbare fietsenwinkel in Den Haag met uitstekende service? Zoek niet verder! Bij Garant Tweewielers staat service hoog in het vaandel. Onze expertise in reparaties en klantenservice is ongeëvenaard, en we gaan nog een stapje verder met onze handige leenfietsen.

Blijf mobiel, zelfs tijdens fietsreparaties

Wij begrijpen hoe belangrijk uw fiets voor u is. Daarom willen we ervoor zorgen dat u mobiel blijft, zelfs wanneer uw tweewieler onderhoud nodig heeft. Als u uw fiets bij ons brengt voor reparatie, hebben we een vloot van handige leenfietsen beschikbaar. Hiermee kunt u zonder onderbreking uw dagelijkse ritten voortzetten terwijl wij uw fiets deskundig verzorgen.

Gratis leenfietsen met ons servicepakket

Maar dat is niet alles! Als u een fiets bij Garant Tweewielers in Den Haag hebt gekocht en ons servicepakket hebt gekozen, inclusief de leenfietsoptie, dan is de leenfiets helemaal gratis voor u! Dit betekent dat u zonder extra kosten kunt genieten van de vrijheid van een leenfiets tijdens fietsreparaties.

Topkwaliteit leenfietsen voor een soepele rit

Onze leenfietsen zijn van topkwaliteit en zorgen voor een soepele rijervaring. We hebben elektrische fietsen van Kalkhoff met betrouwbare Bosch middenmotoren, waardoor u moeiteloos door Den Haag kunt navigeren. Voor liefhebbers van gewone fietsen bieden we lichte en goed uitgeruste modellen van Union, met handige versnellingen om aan al uw behoeften te voldoen.

Eigen risico en regels

Houd er rekening mee dat er een eigen risico van €250 van toepassing is bij het gebruik van onze leenfietsen. Na ontvangst van de gerepareerde fiets, dient de leenfiets binnen 24 uur te worden teruggebracht en de gerepareerde fiets te worden opgehaald. We vragen onze klanten om deze regels te volgen om ervoor te zorgen dat onze leenfietsen beschikbaar blijven voor iedereen die ze nodig heeft.

Garant Tweewielers: Uw partner voor fietsplezier

Bij Garant Tweewielers in Den Haag willen we ervoor zorgen dat u altijd kunt blijven genieten van uw fietstochten, ongeacht de situatie. Onze leenfietsen zijn er om u te helpen mobiel te blijven en de vrijheid van het fietsen te ervaren, zelfs als uw eigen fiets even niet beschikbaar is. Voor betrouwbare service en hoogwaardige leenfietsen staan we altijd voor u klaar.

Contact met Garant Tweewielers

Bij Garant Tweewielers in Den Haag staan we klaar om u snel en professioneel van dienst te zijn. Hieronder vindt u informatie over hoe u contact met ons kunt opnemen en gebruik kunt maken van onze verschillende diensten.

E-mailadres en telefoonnummer

U kunt ons bereiken via e-mail op [email protected] of telefonisch op 0707809780. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Zondag: gesloten

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor fietsreparatie of onderhoud, dan kunt u ons bellen of mailen om een afspraak te plannen. U kunt ook gebruik maken van ons online afsprakensysteem op onze website. Hier kunt u een datum en tijd kiezen die u het beste uitkomt.

Onze werkplaats heeft hoog opgeleide technici tot uw dienst. Of u nu een specifieke reparatie nodig heeft of een compleet fietsonderhoud, u kunt er zeker van zijn dat uw fiets in handen is van Garant Tweewieler.

Onze werkplaats is gespecialiseerd in elektrische fietsen, stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen en mountainbikes, maar ook met elk ander type fiets bent u van harte welkom. Wij repareren regelmatig storingen van e-bikes, maar bouwen de fiets ook volledig vanaf het frame op om een ​​fiets te krijgen die volledig aansluit bij de speciale wensen van de berijder.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.