Kinderfietsen

S-Pro 16-1

S-Pro 16-1

  • Gewicht: 5.9 kg
  • Aantal versnellingen: 1v
  • Type versnelling: Singelspeed
€ 389,99 € 299,00

Kinderfietsen Den Haag - Garant Tweewielers

Als u op zoek bent naar kinderfietsen in Den Haag, dan is Garant Tweewielers de plek waar u moet zijn. Wij bieden een breed scala aan kinderfietsen, perfect voor elke leeftijd en elk vaardigheidsniveau.

Ontdek Ons Assortiment Kinderfietsen in Den Haag

Bij Garant Tweewielers begrijpen we dat elke fietser uniek is, vooral als het gaat om onze jongere klanten. Daarom hebben we een breed scala aan kinderfietsen in ons assortiment. Of uw kind nu net leert fietsen of al een ervaren kleine fietser is, we hebben de perfecte fiets voor hen.

Veiligheid en Kwaliteit van Onze Kinderfietsen

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Al onze kinderfietsen zijn gebouwd om de veiligheid van uw kind te garanderen, zonder in te boeten op het plezier van het fietsen. We kiezen onze fietsen zorgvuldig uit, met aandacht voor stabiliteit, duurzaamheid en gebruiksgemak.

Advies op Maat voor de Perfecte Kinderfiets

Het kiezen van de juiste kinderfiets kan een uitdaging zijn. Daarom bieden we bij Garant Tweewielers advies op maat. Ons ervaren team kan u helpen de perfecte fiets voor uw kind te kiezen, gebaseerd op hun leeftijd, lengte en fietsvaardigheden.

Waarom Kiezen voor Kinderfietsen bij Garant Tweewielers

Bij Garant Tweewielers zijn we toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten en -diensten. We begrijpen hoe belangrijk het is voor ouders dat hun kinderen veilig en comfortabel kunnen fietsen. Daarom selecteren we onze kinderfietsen op basis van strenge kwaliteits- en veiligheidsnormen.

Uitstekende Klantenservice en Advies

Onze klantenservice gaat verder dan alleen het verkopen van fietsen. We zijn er om u te begeleiden bij elke stap, van het kiezen van de juiste fiets tot het bieden van onderhoud en reparaties. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en advies te geven.

Bezoek Onze Winkel voor Kinderfietsen in Den Haag

Garant Tweewielers is gevestigd aan de Laan van Meerdervoort 612, 2564 AK in Den Haag. We zijn geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Op zondag zijn we gesloten. We nodigen u uit om onze winkel te bezoeken en ons uitgebreide assortiment kinderfietsen te bekijken.

Neem Contact met Ons op voor Meer Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze kinderfietsen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bellen op 070 - 780 9 780. Ons deskundige team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte kinderfiets.

Veelgestelde Vragen over Kinderfietsen

Wat is de beste kinderfiets?

De beste kinderfiets is afhankelijk van de leeftijd, lengte en vaardigheden van uw kind. Bij Garant Tweewielers hebben we een breed scala aan kinderfietsen en ons deskundige team kan u helpen bij het kiezen van de perfecte fiets voor uw kind.

Welke fiets is geschikt voor een 3-jarige?

Voor een 3-jarige raden we een loopfiets aan om balans en coördinatie te ontwikkelen, of een kleine fiets met zijwieltjes voor extra stabiliteit.

Welke maat kinderfiets heb ik nodig?

De maat van de kinderfiets is afhankelijk van de lengte van uw kind. Een algemene regel is dat de voeten van uw kind de grond moeten kunnen raken wanneer ze op het zadel zitten.

Wat zijn de kosten van een kinderfiets?

De kosten van een kinderfiets variëren afhankelijk van het merk, de grootte en de specificaties van de fiets. Bij Garant Tweewielers bieden we een breed scala aan kinderfietsen in verschillende prijsklassen.