Toerfietsen

Dinsdag Exclusive

Dinsdag Exclusive

 • Gewicht: 16.9 kg
 • Aantal versnellingen: 7v
 • Type versnelling: Naafversnelling
€ 1.249,00 € 1.059,00
Dinsdag Exclusive Plus

Dinsdag Exclusive Plus

 • Gewicht: 16.9 kg
 • Aantal versnellingen: 11v
 • Type versnelling: Naafversnelling
€ 1.649,00 € 1.499,00
Dinsdag Sport 30

Dinsdag Sport 30

 • Gewicht: 17.4 kg
 • Aantal versnellingen: 30sp
 • Type versnelling: Derailleur
€ 1.149,00 € 899,00
Z-800

Z-800

 • Gewicht: 17 kg
 • Aantal versnellingen: 30sp
 • Type versnelling: Derailleur
€ 1.499,00

Toerfietsen in Den Haag - Ontdek de Stad met Garant Tweewielers

Den Haag, de prachtige stad van vrede en recht, is een van de meest fietsvriendelijke steden in Nederland. Met zijn brede fietspaden, veilige infrastructuur en adembenemende landschappen, is Den Haag de perfecte stad om te verkennen op een toerfiets. Bij Garant Tweewielers begrijpen we dit en bieden we een breed assortiment toerfietsen aan om aan uw behoeften te voldoen.

Ons Assortiment Toerfietsen in Den Haag

Bij Garant Tweewielers hebben we een select assortiment toerfietsen die perfect zijn voor het verkennen van Den Haag en de omliggende gebieden. Onze collectie omvat momenteel modellen van Batavus, RIH en Kalkhoff.

Batavus Dinsdag Sport 30

De Batavus Dinsdag Sport 30 is een lichtgewicht toerfiets met een gewicht van slechts 16,3 kg. Uitgerust met 30 versnellingen en een derailleur, is deze fiets perfect voor zowel stadsritten als langere tochten.

Batavus Dinsdag Exclusive

De Batavus Dinsdag Exclusive is een veelzijdige toerfiets met een gewicht van 16,9 kg. Met 7 versnellingen en een naafversnelling, biedt deze fiets een comfortabele en soepele rijervaring, ideaal voor dagelijks woon-werkverkeer of weekenduitstapjes.

RIH Z-800

De RIH Z-800 is een robuuste en betrouwbare toerfiets met een gewicht van 17 kg. Met 30 versnellingen en een derailleur, is deze fiets ontworpen voor de serieuze fietser die op zoek is naar prestaties en duurzaamheid.

 

Waarom Toerfietsen Kopen bij Garant Tweewielers in Den Haag?

Bij Garant Tweewielers staan we bekend om onze deskundige adviezen en kwaliteitsgarantie. Ons team van ervaren professionals staat klaar om u te helpen de beste toerfiets voor uw behoeften te kiezen. Bovendien zijn al onze toerfietsen gemaakt van hoogwaardige materialen en gebouwd om lang mee te gaan, zodat u met vertrouwen kunt fietsen.

Onze Extra Diensten voor Toerfietsers in Den Haag

Bij Garant Tweewielers begrijpen we dat fietsen meer is dan alleen een ritje. Het is een ervaring, een manier om de stad te ontdekken en te genieten van de prachtige omgeving van Den Haag. Daarom bieden we extra diensten aan om uw toerfietservaring nog beter te maken.

Snelle en Betrouwbare Toerfiets Reparaties

Onze ervaren monteurs staan klaar om uw toerfiets in topconditie te houden. Of u nu een kleine afstelling nodig heeft of een grote reparatie, wij zorgen ervoor dat uw fiets snel en betrouwbaar wordt gerepareerd, zodat u weer op weg kunt.

Gratis Leenfiets Beschikbaar tijdens Reparaties

Bij Garant Tweewielers begrijpen we dat u niet zonder uw fiets kunt. Daarom bieden we een gratis leenfiets aan terwijl uw toerfiets wordt gerepareerd. Zo kunt u blijven fietsen, zelfs als uw eigen fiets in de werkplaats staat.

Bezoek Onze Winkel in Den Haag

We nodigen u uit om onze winkel in Den Haag te bezoeken en ons assortiment toerfietsen te ontdekken. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe toerfiets of advies nodig heeft over de beste fietsroutes in Den Haag, ons vriendelijke en deskundige team staat klaar om u te helpen.

Ontdek Ons Breed Assortiment Toerfietsen

Van de veelzijdige Batavus Dinsdag Sport 30 tot de robuuste RIH Z-800, we hebben een breed assortiment toerfietsen om aan uw behoeften te voldoen. Kom langs en ontdek de perfecte toerfiets voor uw volgende avontuur in Den Haag.