Loading...
“Batavus Fonk 3” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Batavus

Fonk 3

€ 749,00 € 629,00
Dames Heren
Dark Turquoise Zwart Glans
53cm 57cm 61cm

Uitverkocht


Omschrijving

Ontdek de Batavus Fonk 3 van 2024, een stadsfiets die jouw rit door het drukke stadsverkeer transformeert. Met zijn lichte frame biedt deze fiets een moeiteloze snelheid en wendbaarheid die perfect zijn voor stedelijke omgevingen. Dankzij slim ontworpen interne kabels blijf je niet langer haken achter andere fietsen in de stalling, waardoor jouw reis soepeler verloopt. Veiligheid staat voorop: de Batavus Fonk 3 is uitgerust met Batavus Aerline verlichting, strategisch geplaatst op het stuur voor optimale zichtbaarheid. De ingebouwde standlichtfunctie zorgt ervoor dat de verlichting blijft branden, zelfs wanneer je stilstaat bij rode verkeerslichten, waardoor je altijd goed zichtbaar blijft voor andere weggebruikers. Deze stadsfiets biedt betrouwbaarheid en comfort, waarbij je kunt vertrouwen op zijn continue verlichting om veilig en zichtbaar te blijven in elke stadssituatie. Met de Batavus Fonk 3 van 2024 kies je voor een fiets die niet alleen praktisch en efficiënt is, maar ook een metgezel die je in het verkeer de nodige gemoedsrust biedt.

  • Het lichte frame maakt de fiets snel en wendbaar, ideaal voor navigatie door druk stadsverkeer zonder in te leveren op snelheid.
  • De slim ontworpen interne kabels voorkomen dat de fiets vast komt te zitten achter andere fietsen in de stalling, wat zorgt voor een soepele en gemakkelijke gebruikerservaring.
  • Deze fiets is uitgerust met hoog geplaatste verlichting op het stuur voor optimale zichtbaarheid. De ingebouwde standlichtfunctie zorgt ervoor dat de verlichting blijft branden, zelfs wanneer je stilstaat bij verkeerslichten, waardoor je altijd goed zichtbaar blijft.
  • De nadruk op veiligheid blijkt uit de doordachte functies zoals de continu brandende verlichting, waardoor de fietser altijd goed zichtbaar is voor andere weggebruikers.
  • Met de combinatie van zijn kenmerken biedt de Batavus Fonk 3 een betrouwbare en comfortabele rijervaring, waardoor fietsers op deze stadsfiets kunnen vertrouwen in verschillende verkeerssituaties.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Kleur Zwart Glans

0 beoordeling voor Fonk 3

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.