VAKMANSCHAP

Na een periode waarin efficiency (bijna) het grootste goed was, keren we gelukkig weer terug naar authenticiteit. Ambacht, herkomst en de maker. Deze elementen waren naar de achtergrond verdwenen maar worden in ere hersteld en dit vindt je terug in onze werkplaats. Je kunt met ieder type fiets terecht, ook als je de fiets niet bij ons hebt gekocht. In onze werkplaats kun je rekenen op vakmanschap en een goed advies.

SPECIALISTEN

Onze fietsenmakers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in hun vakgebied waardoor we alle fietsen kunnen repareren. Ook voor de meeste E-bikes, high – end racefietsen, MTB’s en restauratie werkzaamheden van vintage fietsen ben je bij ons aan het juiste adres. Ons team kent verschillende specialisten met ieder een eigen passie en extra affiniteit met bepaalde fietsen. Zo is de één opgeleid als E-bike specialist en weer een ander weet bijvoorbeeld alles van verende voorvorken en hydraulische remmen. Onze monteurs volgen regelmatig opleidingen en cursussen om bij te blijven met de laatste techniek.

Een fiets is een onderhoudsgevoelig product. Daarom is het belangrijk dat u uw fiets goed onderhoudt. Een periodieke servicebeurt is daar een belangrijk onderdeel van. Wist u dat uw nieuwe fiets na drie maanden al een servicebeurt nodig heeft? Dit komt doordat een nieuwe fiets ingereden moet worden. Na drie maanden moeten bijvoorbeeld alle spaken weer stevig vastgezet worden. Na de eerste servicebeurt raden wij u aan uw fiets minimaal een keer per jaar een servicebeurt te geven.

SERVICEBEURTEN

Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijgt u 3 servicebeurten.

  • Servicebeurt 1 – Tussen 3-5 maanden – 100% Korting
  • Servicebeurt 2 – Tussen 10-12 maanden – 50% Korting
  • Servicebeurt 3 – Tussen 17-19 maanden – 20% Korting

SNELLE SERVICE

Voor eenvoudige reparaties ben je, je fiets meestal maar 24 uur kwijt. Bij complexere reparaties kan het iets langer gaan duren maar je kunt dan gratis gebruik maken van een leenfiets, op verzoek kan dit ook een E-bike zijn. Je moet hiervoor wel even een afspraak maken dan plannen we je fiets in voor een bepaalde dag en ben je hem nooit lang kwijt. Dit kan telefonisch of met een bezoek in de winkel.

© Copyright 2015 - 2020 Garant Tweewielers - Website door Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag | Privacy Statement