Loading...
“E-Flow 418Wh” is toegevoegd aan je winkelwagen.
Union

E-Flow 418Wh

€ 2.299,00 Laagste prijs opvragen
  • De charme van het oude met het gemak van het nieuwe
  • Stevige stalen voordrager voor je tas of dat krat bier
  • Remmen waar je geen omkijken naar hebt
  • Extra power met de Shimano middenmotor

De retro Union E-Flow ziet er misschien wel stijlvoller uit dan jij. Met deze fiets ga je shinen! Cruise soepel door de stad, of daarbuiten, met een elektrisch windje in de rug. Bij de E-Flow is over alles nagedacht. Dat merk je en dat zie je. Alles klopt. Het verschil tussen goed en geweldig schuilt in de kleinste details. Bij de E-Flow is over alles nagedacht. Dat merk je en dat zie je. Dat stukje open kettingkast, de beige bandjes, de subtiele finish. Neem je hele hebben en houwen mee op de stalen voordrager van Steco waarmee de E-Flow standaard is uitgerust. Uitermate geschikt voor kratjes of een stijlvol mandje, maar ook zonder een eyecatcher en geschikt voor al jouw sporttassen en boodschappen.De Union E-Flow is uitgerust met extra krachtige rollerbrakes, welke speciaal voor de e-bike zijn ontwikkeld. Zo sta je binnen no-time stil als je door de stad cruised. Dat is natuurlijk fijn, maar wat misschien nóg wel fijner is, is dat deze krachtpatsers amper onderhoud vragen. Nooit meer remblokjes vervangen en toch moeiteloos tot stilstand komen. Verken alle uithoeken van de stad - en daarbuiten - met een extra zetje in de rug van de Shimano motor. Mooi verstopt bij de trapas geeft deze motor op een natuurlijke manier extra kracht. Langere afstanden naar je werk of school zijn hierdoor geen enkel probleem meer.

Belangrijkste kenmerken

De retro Union E-Flow ziet er misschien wel stijlvoller uit dan jij. Met deze fiets ga je shinen! Cruise soepel door de stad, of daarbuiten, met een elektrisch windje in de rug. Bij de E-Flow is over alles nagedacht. Dat merk je en dat zie je.

Neem je hele hebben en houwen mee op de stalen voordrager van Steco waarmee de E-Flow standaard is uitgerust. Uitermate geschikt voor kratjes of een stijlvol mandje, maar ook zonder een eyecatcher en geschikt voor al jouw sporttassen en boodschappen.

De Union E-Flow is uitgerust met extra krachtige rollerbrakes, welke speciaal voor de e-bike zijn ontwikkeld. Zo sta je binnen no-time stil als je door de stad cruised. Dat is natuurlijk fijn, maar wat misschien nóg wel fijner is, is dat deze krachtpatsers amper onderhoud vragen. Nooit meer remblokjes vervangen en toch moeiteloos tot stilstand komen.

Verken alle uithoeken van de stad - en daarbuiten - met een extra zetje in de rug van de Shimano motor. Mooi verstopt bij de trapas geeft deze motor op een natuurlijke manier extra kracht. Langere afstanden naar je werk of school zijn hierdoor geen enkel probleem meer.

De Shimano E5000 motor is een hele lichte (2,5 kg) en stille motor. De motor is uitstekend geschikt voor in en om de stad. Prima geschikt dus voor woon-werk verkeer of je dagelijkse boodschappen.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Laagste prijs opvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Wielmaat 28inch
Versnellingen 7v
Type versnelling Naafversnelling
Merk versnelling Shimano
Merk Union

0 beoordeling voor E-Flow 418Wh

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Garant Tweewielers logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.