Kom weer te weten over Garant Tweewielers

Garant Tweewielers is opgericht uit de gedachte dat de klant eerlijke reparaties verdient en dat de tijd voor ze genomen wordt. Garant Tweewielers is meerdere malen beste tweewielerwinkel van het jaar geworden. Ons doel is om de beste fietsenwinkel uit de regio te worden. Het contact met klanten is voor ons het belangrijkste om u zo de beste rijervaring te bieden. Ik zeg altijd: ik verkoop niet, ik adviseer.

Garant Tweewielers

De geschiedenis van Garant Tweewielers begint in 1999. Vader en zoon besluiten hun eigen fietsenwinkel te beginnen na ruim 15 jaar werkzaam te zijn bij een van de grootste fietsenwinkel van Nederland. Zoon sluit zich op jonge leeftijd aan en brengt zijn schoolvakanties door in de werkplaats, omringd door fietsen. Het is tijdens zijn jonge jaren dat hij een inzicht in de verkoop ontwikkelt en zijn droom realiseert en zo uitgroeit tot ondernemer.

Na jarenlange ervaring en deskundigheid bij een van de grootste fietsenwinkels van Nederland is Garant Tweewielers opgericht. Zoon is zijn eigen fietsenwinkel begonnen als ondernemer, samen met zijn vader, omdat hij een gat in de markt zag. De sterkste kanten van Garant Tweewielers liggen dan ook vooral in de reparaties, die binnen 24 uur klaar zijn en de eerlijke, vakkundige advies en hun uitgebreide servicepakket.

Fietsenwinkel Garant Tweewielers
Fietsbanden Rek
Fietsonderdelen Garant Tweewielers
%
TEVREDEN
KLANTEN
ERVARENFIETSENMAKERS
ONDERHOUDSBEURTENPER JAAR
FIETSENOP VOORRAAD
  • "Samen met mijn man zijn we naar de showroom van Garant Tweewielers gegaan voor 2 electrische fietsen, we werden geadviseerd door iemand die er echt verstand van had en hebben voor een goede prijs nu 2 geweldige fietsen."

    SANDRA LAAKTER
  • "Ik ben blij met de snelle service die we bij Garant Tweewielers altijd kunnen verwachten. Vorige keer was mijn fiets kapot en hij werd gewoon thuis opgehaald en weer terug gebracht. En dat binnen nog geen 24 uur, echt top service!"

    ROBERT FILLIEU
  • "Altijd vriendelijk personeel en gepassioneerd, dat maakt Garant Tweewielers altijd zo'n fijn bedrijf. Ik kom hier al jaren voor mijn fietsen en voor reparaties, ben altijd erg tevreden over het werk wat geleverd wordt."

    PETER FREDERIK
Fietsenmaker Onderdelen

Centraal bij Garant Tweewielers staat rijplezier, met een focus op vakmanschap en kwaliteit en dat is wat deze jonge ondernemers drijft.

ONZE SERVICE

Garant Tweewielers gelooft dat investeren in het personeel en de werkplek zeer belangrijke criteria zijn voor kwaliteit. Daarom is de showroom van 8 tot 8 open, heeft het een breed assortiment A-merken, waardoor de klant uit nog meer fietsen kan kiezen. En het mooiste is, meer dan 100 fietsen staan rijklaar in de twee verdiepingen showroom.

Een ander focusgebied is de tevredenheid van de klant waar Garant Tweewielers elke dag weer naar streeft. Daarom hebben we standaard een haal-/breng service en de optie om beschikking te hebben over een gratis leenfiets/e-bike, voor wanneer uw fiets reparatie ondergaat. Wij geloven in onze vakmanschap en in onze service. Op elke reparatie staan wij garant!

WAAR KUNNEN WE U MEE HELPEN?ONZE DIENSTEN

© Copyright 2015 - 2020 Garant Tweewielers - Website door Eye-C Multimedia Webdesign Den Haag | Privacy Statement