Loading...
“Omega X 504Wh” is toegevoegd aan je winkelwagen.
RIH

Omega X 504Wh

€ 3.199,00 Laagste prijs opvragen
  • RIH middenmotor 70Nm
  • Afneembaar display
  • Grote actieradius
  • Traploos schakelen
  • 28 kilo (incl. slot en batterij)
  • Led verlichting met USB aansluiting
  • Verstelbaar Ahead stuurpen
  • Fluent Welding Technology

De Omega X is net als onze andere E-Bikes geheel in eigen huis ontwikkeld. De krachtige RIH middenmotor (70nm) is mooi geïntegreerd in het frame. Het rijgedrag is bijzonder prettig door de comfortabele, vloeiende ondersteuning. De extra krachtige motor kan ook in echt heuvelachtig gebied voldoende power leveren. De batterij (Lithium-ion polymeer) heeft een capaciteit van ruim 500Wh (36V x 14Ah). Doordat het totale systeem efficiënt ontworpen is, staat dit garant voor een groot bereik. Bij gemiddeld gebruik is 70km gemakkelijk haalbaar, bij gunstige omstandigheden zelfs een afstand van 150km. Op het luxe display kunt u alle relevante gegevens zien, zoals batterij lading, mate van ondersteuning, tijd en omgevingstemperatuur. Het display is gemakkelijk afneembaar en werkt als een startonderbreker. Alleen met uw eigen display(s) kan de fiets opstarten en batterij uitgenomen worden. Dat maakt diefstal van de fiets onaantrekkelijk. U kunt alle functies van het display handig en veilig bedienen via het bedieningspaneel dat direct naast het handvat op het stuur gemonteerd is, zodat beide handen aan het stuur kunnen blijven. Hiermee kunt u ook schakelen tussen diverse rijprogramma`s waaronder cruise control, en de power functie oproepen. Verder heeft de fiets een wandel-functie zodat deze met 3-km/u op eigen kracht met u “meeloopt”, ook bergop. De Omega X is voorzien van een Enviolo versnellingsnaaf die traploos schakelen mogelijk maakt, zelfs als de motor ingeschakeld is. Zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij de gewenste ondersteuning. Dankzij de hydraulische schijfremmen kunt u de remkracht goed doseren met slechts weinig handkracht. Net als het frame is de monoschock voorvork ontwikkeld in eigen beheer. Deze heeft een gestroomlijnde uitstraling en zorgt voor een extra comfort. De omega X is voorzien van luxe lederen handvatten met foam kussentje voor ondersteuning en optimaal comfort van de handen. Het stiksel is met de hand gestikt en zorgt voor een chique look. De koplamp, die mooi geïntegreerd is in de voorvork, is voorzien van een standlicht dat aan blijft als de fiets stilt staat. Door de usb poort in de koplamp is het mogelijk om tijdens het fietsen de mobiele telefoon. Navigatie systeem of camera op te laden. Op alle onderdelen zit 3 jaar garantie, dus ook de onderdelen van het elektrisch systeem zoals bijvoorbeeld de batterij.

Belangrijkste kenmerken

De stuurpen is handmatig te verstellen, dit betekent dus dat u geen gereedschap nodig heeft. Handig voor als u onderweg uw zithouding snel en eenvoudig wilt aanpassen.

Het display kunt u afnemen door het een kwartslag te draaien. De fiets schakelt dan na enkele seconden automatisch uit. Het display werkt als een elektronisch slot, alleen met uw eigen display(s) kan de fiets opstarten en de batterij uitgenomen worden.

Met duim en wijsvinger kunt u het bedieningspaneel eenvoudig bedienen, zelfs met handschoenen aan. Onze luxe, handgemaakte lederen handvatten bieden door hun speciale vorm extra ondersteuning voor uw polsen. Zowel qua ergonomie als design zit u perfect met deze handvatten.

De krachtige RIH middenmotor (70Nm) is fraai geïntegreerd in het frame. De stille en compacte motor heeft een bijzonder prettig rijgedrag door de comfortabele vloeiende ondersteuning. Dankzij de dubbele vrijloop kunt u ook licht fietsen met uitgeschakelde motor.

De batterij is met een elektronisch slot vergrendeld en kan zonder fietssleutel eenvoudig via het display uitgenomen worden, super handig! Opladen van de batterij kan zowel op de fiets alsook buiten de fiets. De capaciteit van de slanke Lithium-ion polymeer batterij is 504Wh/14Ah.

De X-Omega is ook leverbaar in een uitvoering met een extra lage instap. Niet alleen op- en afstappen wordt hierdoor veel eenvoudiger, ook is het zeer veilig als u snel met beide voeten op de grond wilt staan.

De kettingkast heeft een slanke vorm. Dat is mogelijk dankzij een vernuftige kettingspanner die is ingebouwd binnen de kast. De kettingspanner vangt ook de rek en slijtage van de ketting en tandwielen op, zodat de ketting niet gaat klapperen.

De gemiddelde versnellingsnaaf kan bij een ingeschakelde middenmotor niet goed schakelen, waardoor de levensduur flink kan afnemen. De traploos verstelbare Enviolo versnellingsnaaf kan dit wel probleemloos aan, zo kunt u altijd de perfecte versnelling vinden bij elke gewenste

Ook de verende monoshock voorvork is in eigen beheer ontwikkeld. Modern vormgegeven en in lichtgewicht aluminium uitgevoerd zodat er een comfortabel stuurgedrag ontstaat.

Dankzij de hoogwaardige hydraulische schijfremmen kunt u de remkracht perfect doseren met slechts weinig handkracht. Er is gekozen voor een Flatmount type zodat de rem mooi is weggewerkt. Zowel de voor- als de achterrem is met een hydraulische schijfrem uitgevoerd.

RIH is overtuigd van de geleverde kwaliteit en gekozen materialen. Vandaar dat RIH als enige fabrikant standaard 3 jaar garantie geeft op elke E-bike. Dus ook op de batterij en motor, ongeacht aantal ladingen of kilometerstand.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Laagste prijs opvragen

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Wielmaat 28inch
Versnellingen Trapl
Type versnelling Naafversnelling
Merk versnelling Enviolo
Merk Rih

0 beoordeling voor Omega X 504Wh

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Garant Tweewielers logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.