Loading...

Fietsreparatie Den Haag | Garant Tweewielers: Snel en Betrouwbaar

Bent u op zoek naar een betrouwbare fietsreparatie in Den Haag? Garant Tweewielers biedt een professionele oplossing voor al uw fietsgerelateerde problemen.

Of het nu gaat om een lekke band, haperende versnellingen of een noodzakelijke onderhoudsbeurt voor uw e-bike, wij zijn er om u te helpen. Met een diepe toewijding aan klanttevredenheid zetten wij ons in om ervoor te zorgen dat uw fiets zo snel mogelijk weer in optimale staat verkeert.

Bij Garant Tweewielers in Den Haag kunt u rekenen op een uitstekende en tijdige service, zodat u weer zorgeloos kunt fietsen.

Fietsreparatie bij Garant Tweewielers

Wij begrijpen hoe belangrijk uw fiets voor u is, daarom bieden wij een uitgebreide fietsreparatieservice in Den Haag. Onze ervaren fietsenmakers staan klaar om uw fiets snel en professioneel te repareren.

Servicebeurt voor uw fiets

Bij Garant Tweewielers bieden wij een complete servicebeurt voor uw fiets. Hierbij wordt uw fiets volledig gecontroleerd en onderhouden. Tijdens de servicebeurt controleren wij onder andere de bandenspanning, verlichting, remmen en versnellingen. Ook worden de boutjes en moeren van uw stuur en balhoofd gecontroleerd en vastgezet indien nodig. Na de servicebeurt is uw fiets weer in topconditie.

Reparaties en vervangingsmaterialen

Wij repareren uw fiets snel en vakkundig. Bij Garant Tweewielers gebruiken wij alleen de beste vervangingsmaterialen om ervoor te zorgen dat uw fiets weer als nieuw rijdt. Onze ervaren fietsenmakers zijn gespecialiseerd in het repareren van verschillende soorten fietsen, waaronder e-bikes.

Vakkundig reparatiewerk

Onze fietsenmakers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in hun vakgebied. Hierdoor kunnen wij alle fietsen repareren. Ons team bestaat uit verschillende specialisten met ieder een eigen passie en extra kennisgebied.

Topconditie van uw fiets

Bij Garant Tweewielers streven wij ernaar om uw fiets in topconditie te houden. Daarom bieden wij ook een haal- en brengservice aan, zodat u uw fiets niet zelf hoeft te brengen. Ook kunt u gebruik maken van onze Whatsapp Business Service om snel en gemakkelijk een afspraak te maken. Wij bieden vervangend vervoer aan tijdens de reparatie van uw fiets.

Bij Garant Tweewielers bent u verzekerd van kwalitatieve fietsreparatie in Den Haag. Wij staan voor u klaar om uw fiets snel en vakkundig te repareren, zodat u weer veilig de weg op kunt.

Garant Tweewielers als fietsenwinkel

Bij Garant Tweewielers kunt u niet alleen terecht voor fietsreparatie in Den Haag, maar ook voor de aankoop van nieuwe fietsen en accessoires. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende A-merken fietsen en accessoires, waaronder Batavus, Huyser, Kalkhoff, PUKY, RIH, Sparta, en Union.

A-merken fietsen en accessoires

Onze fietsenwinkel biedt een breed scala aan fietsen en accessoires van hoge kwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een stadsfiets, elektrische fiets of tourfiets, wij hebben het allemaal. Wij bieden ook een ruime keuze aan accessoires zoals fietstassen, fietsmanden, kinderzitjes, en meer.

Deskundig advies

Bij Garant Tweewielers staan deskundig advies en persoonlijke service voorop. Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het vinden van de fiets die het beste bij uw wensen en behoeften past. We nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren en u te adviseren over de verschillende opties binnen uw budget.

Showroom en proefrit mogelijkheden

In onze showroom kunt u ons uitgebreide assortiment fietsen en accessoires bekijken en vergelijken. Wij bieden ook proefrit mogelijkheden, zodat u de fietsen zelf kunt uitproberen voordat u een beslissing neemt. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de juiste keuze maakt.

Bij Garant Tweewielers kunt u rekenen op deskundig advies, persoonlijke service en hoogwaardige fietsen en accessoires van A-merken. Kom langs in onze winkel en ontdek ons assortiment of neem contact met ons op voor meer informatie.

Garant Tweewielers als servicegerichte onderneming

Bij Garant Tweewielers vinden wij het belangrijk om onze klanten een uitstekende service te bieden. Wij begrijpen dat u uw fiets nodig heeft voor uw dagelijkse activiteiten en daarom zorgen wij ervoor dat uw fiets snel en vakkundig wordt gerepareerd. Hieronder vindt u enkele van de services die wij aanbieden.

Leenfiets of e-bike

Als uw fiets voor reparatie bij ons is, kunt u gebruik maken van een leenfiets of e-bike. Zo kunt u gewoon doorgaan met uw dagelijkse activiteiten terwijl wij uw fiets repareren.

Remmen en wielen

Goedwerkende remmen en wielen zijn essentieel voor uw veiligheid op de fiets. Bij Garant Tweewielers controleren wij uw remmen en wielen grondig en zorgen wij ervoor dat ze weer in topconditie zijn.

Boutjes en balhoofd

Het kan voorkomen dat boutjes of het balhoofd van uw fiets losraken. Dit kan gevaarlijk zijn en moet zo snel mogelijk worden gerepareerd. Bij Garant Tweewielers zorgen wij ervoor dat alles weer stevig vastzit.

Ringslot en verlichting

Een goed slot en goede verlichting zijn belangrijk om uw fiets veilig te kunnen stallen en om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Wij kunnen uw ringslot vervangen of repareren en uw verlichting controleren en repareren.

Bandenspanning en proefrit

Voordat u uw fiets weer meeneemt, controleren wij altijd de bandenspanning en maken wij een proefrit om te controleren of alles goed werkt. Zo bent u er zeker van dat uw fiets weer in topconditie is.

Beoordelingen en reviews

Bij Garant Tweewielers vinden wij het belangrijk om feedback te ontvangen van onze klanten. Wij zijn trots op de vele positieve beoordelingen en reviews die wij hebben ontvangen. U kunt deze vinden op onze website en op Google. Wij blijven ons inzetten om onze klanten de beste service te bieden.

Bij Garant Tweewielers kunt u rekenen op vakkundige fietsreparatie in Den Haag. Wij zorgen ervoor dat uw fiets snel en professioneel wordt gerepareerd, zodat u weer veilig en comfortabel kunt fietsen.

Contact met Garant Tweewielers

Bij Garant Tweewielers in Den Haag staan we klaar om u snel en professioneel van dienst te zijn. Hieronder vindt u informatie over hoe u contact met ons kunt opnemen en gebruik kunt maken van onze verschillende diensten.

E-mailadres en telefoonnummer

U kunt ons bereiken via e-mail op [email protected] of telefonisch op 0707809780. Onze openingstijden zijn als volgt:

  • Maandag t/m vrijdag: 08.00 uur tot 18.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Zondag: gesloten

Afspraak maken

Als u een afspraak wilt maken voor fietsreparatie of onderhoud, dan kunt u ons bellen of mailen om een afspraak te plannen. U kunt ook gebruik maken van ons online afsprakensysteem op onze website. Hier kunt u een datum en tijd kiezen die u het beste uitkomt.

Onze werkplaats heeft hoog opgeleide technici tot uw dienst. Of u nu een specifieke reparatie nodig heeft of een compleet fietsonderhoud, u kunt er zeker van zijn dat uw fiets in handen is van Garant Tweewieler.

Onze werkplaats is gespecialiseerd in elektrische fietsen, stadsfietsen, toerfietsen, racefietsen en mountainbikes, maar ook met elk ander type fiets bent u van harte welkom. Wij repareren regelmatig storingen van e-bikes, maar bouwen de fiets ook volledig vanaf het frame op om een ​​fiets te krijgen die volledig aansluit bij de speciale wensen van de berijder.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief materialen. Op al onze onderhoudsbeurten zijn de BOVAG garantievoorwaarden van toepassing.

Haal- en brengservice

Als u niet in staat bent om uw fiets naar onze winkel te brengen, dan bieden wij een haal- en brengservice aan. Dit betekent dat wij uw fiets ophalen op het door u gewenste adres en na reparatie of onderhoud weer terugbrengen. U kunt deze service aanvragen door ons te bellen of te mailen.

We hopen dat deze informatie u helpt om contact met ons op te nemen en gebruik te maken van onze diensten. Bij Garant Tweewielers in Den Haag staan we altijd voor u klaar om uw fiets te repareren en te onderhouden, of het nu gaat om een ​​gewone fiets of een elektrische fiets.

 

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.