Loading...
“PUKY S-Pro 16-1” is toegevoegd aan je winkelwagen.
PUKY

S-Pro 16-1

€ 389,99 € 299,00
Meisjes
Zilver/Berry

100% rij klaar geleverd op afgesproken datum binnen 5 tot 10 dagen.


Omschrijving

Het ergonomische frame dient als de basisstructuur van de PUKY LS-PRO 16, die slechts een van de vele lichtgewicht aluminium componenten is. Zo zorgen de aluminium vork, aluminium crank en aluminium zadelpen voor verdere gewichtsbesparing. Ook de kettingkast is vervangen door de innovatieve HEBIE Chainlooper. De LS-PRO 16 weegt slechts 5,9 kg. PUKY heeft niet bespaard op veiligheid. Veiligheidsstuurgrepen, reflectorset en antislippedalen zijn uiteraard inbegrepen. De PUKY LS-PRO 16 kan ook de enige V-rem voor kinderen zijn die voldoet aan de normen tot nu toe. Dit zorgt ervoor dat de remkracht gecontroleerd en kindvriendelijk wordt overgebracht. De PUKY LS-PRO 16 is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en een lengte van 100 cm die sportief en up-to-date willen zijn op de weg. Ook is er een speciaal ontwikkeld kinderzadel aan boord. De naadloze zadeldeken zorgt voor comfort op korte en lange afstanden. De schokbestendige poedercoating wordt in onze fabriek in Wülfrath aangebracht en zorgt ervoor dat de PUKY LS-PRO 16 bijzonder duurzaam is.

  • De schokbestendige poedercoating wordt in onze fabriek in Wülfrath aangebracht en zorgt voor een bijzonder lange levensduur van de PUKY S-Pro 16.
  • Er is ook een speciaal ontwikkeld kinderzadel aan boord. Het naadloze zadeldek zorgt voor comfort op korte en lange afstanden.
  • Dit zorgt ervoor dat de remkracht op een kindvriendelijke en gedoseerde manier wordt overgedragen. De PUKY S-Pro 16 is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en een lengte van 100 cm die onderweg sportief en eigentijds willen zijn.

Proefrit boeken

Maak vrijblijvend een gratis proefrit en ontdek alle ins- en outs over deze fiets.
Onze medewerkers helpen je graag en geven vakkundig advies.
Je wordt binnen 48 uur gebeld voor het maken van een afspraak.

Oude fiets inruilen

Het is mogelijk om jouw 'oude' fiets in te ruilen voor een nieuwe fiets. Kom voor een vrijblijvende prijsopgave bij ons langs in de winkel of vul het onderstaande formulier in voor een online taxatie.

Registratieplicht tweedehands goederen

Fietsenwinkels zijn bij aankoop van tweedehands fietsen verplicht om deze aan de hand van het framenummer te controleren op diefstal en om de klanten om een geldige legitimatie te vragen. De in te ruilen fiets moet geregistreerd worden in de database van StopHeling.nl, het Digitaal Opkopers Register. Deze regels zijn ingesteld om heling te voorkomen. Zo zijn wij zeker van een veilige inruil en wordt voorkomen dat de nieuwe eigenaar problemen ondervindt.

Het maximale bestandsgrootte voor de foto's is 10 MB.

Framemaat
Lengte Framemaat
1m55 - 1m64 47 - 50 cm
1m65 - 1m69 50 - 52 cm
1m70 - 1m74 52 - 55 cm
1m75 - 1m79 55 - 58 cm
1m80 - 1m84 58 - 61 cm
vanaf 1m85 61 - 63 cm
Kleur Zilver/Berry

0 beoordeling voor S-Pro 16-1

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren. Door deze website te blijven bezoeken, gaat u akkoord met ons privacy policy.
Logo

Abonneren op de nieuwsbrief

Schrijf je in op de mailinglijst om updates te ontvangen over nieuwkomers, speciale aanbiedingen en onze promoties.